Trilulilu bag? filtre

Adio melodiilor preferate

Într-un comunicat care circul? pe net se spune c?:

"La sfarsitul lunii ianuarie 2010, reprezentantii Asociatiei Industriei Muzicale din Romania (AIMR), Trilulilu si Hostway au semnat, in premiera in Romania,  un contract de tranzactie pentru asigurarea respectarii drepturilor de autor pentru produsele ce apartin producatorilor de muzica, membri ai AIMR, si care sunt accesibile pe site-ul www.trilulilu.ro.

Astfel, prin implementarea unei masuri tehnice de protectie (amprentare digitala a continutului – “fingerprinting”) Trilulilu va putea filtra informatia de pe propriul site, indentificand fonogramele si videogramele din repertoriul membrilor AIMR. Aceasta masura va permite producatorilor sa sesizeze reproducerile neautorizate dar ?i sa beneficieze de promovare proprie sau de venituri viitoare sub forma publicitatii online sau a download-ului legal. Aceasta tehnologie va fi implementata pana la data de 30 iunie 2010.

Trilulilu s-a angajat sa incheie contracte de licenta cu toti membri AIMR pentru utilizarea fonogramelor si videogramelor din repertoriul acestora pe site-ul www.trilulilu.ro, avand in acest moment deja semnate astfel de contracte cu o parte dintre membri AIMR."

Pentru unii e deja timpul s? se gândeasc? unde î?i vor putea urca melodia preferat?, sau dup? caz unde vor putea s? î?i asculte muzica favorit?, f?r? a mai fi nevoi?i s? descare mp3-euri de pe net.

Ultimele mesaje de pe forum

Sondaje

Va place Ipad de la Apple